Džihad Kosmo Al Kaidin časopis za žene

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2011, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džihad Kosmo" Al Kaidin časopis za žene

Al Kaida je pokrenula Internet časopis za žene sa savetima o lepoti... i pripremama za sveti rat.

"Al Šamiha" ("Veličanstvena žena") nudi muslimankama savete o izgledu, modi, ali i udavanju za mudžahedine ili ohrabrivanju ljudi koji bi trebalo da postanu bombaši-samoubice, pišu svetske agencije.

"Pokrivajte lice što više, i ostajte u kući kako biste zadržale besprekoran ten. Izbegavajte izlaske, i uvek nosite maramu preko lica", piše u rubrici sa savetima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o lepoti.

Između ostalog, u časopisu se nalaze i "istinite ispovesti" žena ponosnih na muževe koji su bombaši-samoubice, kao i tekstovi koji ističu važnost priprema za džihad.

"Cilj časopisa je da edukuje žene, i priključi ih ratu protiv neprijatelja islama", piše u uvodniku.

List se distribuira preko Interneta kao i Al Kaidin časopis "Inspajer", koji podstiče muslimane koji žive na Zapadu da se priključe terorističkim akcijama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.