Dženifer Aniston zbog dečka žrtvuje karijeru

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston zbog dečka žrtvuje karijeru

Holivudska glumica Dženifer Aniston odlučila je da zbog novog dečka, Džastina Teroa na neko vreme zamrzne karijeru.

Ona će ove godine imati premijere čak tri filma i odlučila je da u narednih 365 dana ne radi aspolutno ništa.

- Dženifer jednsotavno želi da uživa u ljubavi. To joj je najpotrebnije i zbog toga će zapostaviti karijeru - kaže prijatelj blizak ovoj pevačici.

Dženifer i Džastin su se upoznali prošle godine na snimanju filma "Wanderlust", a prvi put su viđeni zajedno početkom juna i od tada su nerazdvojni. Glumica ne krije da je presrećna, a čak su počeli i da žive zajedno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pomirili se Timberlejk i Džesika Bil?!

Izvor: S media, 07.Jul.2011, 03:25

Džastin Timberlejk i Džesika Bil su odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu...Prema pisanju američkih medija, Džesika Bil i Džastin Timberlejk su ponovo u vezi...- Potajno se viđaju. Sve vreme su pričali o tome, pa su odlučili da svojoj vezi daju još jednu šansu. Džesika je zaista...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.