Dženifer Aniston istetovirala ime svog psa

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston istetovirala ime svog psa

Holivudska glumica Dženifer Aniston konačno je odlučila da isprati modni trend kome već godinama njene kolege ne mogu da odole, a to je tetoviranje. Dženifer je odlučila da istetovira ime svog preminulog psa.

Dženifer Aniston

Prilikom šetnje ulicama Njujorka, dobro oko paparaca primetilo je malu promenu na unutrašnjoj strani glumičinog desnog stopala. Bila je to tetovaža sa imenom Norman. Anistonova je kasnije gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako je to njena omiljena reč.

Njen ljubimac koji ju je pratio svuda po svetu, preminuo je maja ove godine nakon 15 godina. Koliko je Dženifer značio njen pas svedoči prva tetovaža koju je uradila.

Povezane vesti: Bred Pit teši Dženifer Aniston zbog smrti psa

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta kaže prva tetovaža Dženifer Aniston?

Izvor: Tracara.com, 26.Jun.2011, 13:03

Iako se nikada do sada nije odlučila na korak da svoje telo obeleži nekom tetovažom (bar koliko je poznato javnosti), nakon što njen pas uginuo, glumica Dženifer Aniston odlučila je da mu posveti tetovažu. Kako je bila jako vezana za psa koji je bio zajednički ljubimac nje i njenog bivšeg supruga...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.