Džegerova bivša prodaje njegova ljubavna pisma

Izvor: Blic, 11.Nov.2012, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džegerova bivša prodaje njegova ljubavna pisma

Nekadašnja devojka Mika Džegera, pevačica Marša Hant toliko je švorc da je rešila da na aukciji proda ljubavna pisma koja joj je vođa "Rolingstonsa" slao svojevremeno.

Džeger i Hant su bili u vezi godinu dana i imaju kćerku Karisu, a muzičar je svoj veliki hit "Brown Sugar" posvetio upravo Hantovoj.

Međutim, Marša je sada u takvim finansijskim problemima da je rešila da na aukciji proda sva Mikova ljubavna pisma i tako zaradi 120.000 evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džegerova ljubavna pisma za 100.000£

Izvor: B92, 12.Nov.2012, 12:15

Ljubavna pisma koja je lider Roling Stonsa Mik Džeger pisao američkoj pevačici Marši Hant biće 12. decembru ponuđena na aukciji, a procenjena su na 100.000 funti...U pismima svojoj bivšoj ljubavnici, koja je majka njegovog prvog deteta - ćerke Karis, legendarni pevač Stonsa (tada 26-godišnjak)...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.