Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeger se vratio u formu (VIDEO)

Frontmen "Rolingstonsa" Mik Džeger objavio je na Tviteru video snimak, na kojem se vidi kako igra na njemu svojstven način, čime je, kako navodi Rojters, pokazao svetu da se vratio u formu, nakon operacije srčanog zalistak.

Na snimku se vidi da je 75-godišnji Džeger u odličnoj formi, dok izvodi plesne pokrete, koji su njegov zaštitni znak, noseći trenerku, belu majicu i patike.

Uz snimak nije objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nikakav tekst.

Džegeru je nedavno zamenjen srčani zalistak, zbog čega su "Rolingstounsi" morali da odlože turneju po SAD i Kanadi.

On se izvinio fanovima, navodeći da "mrzi što mora da ih izneveri".

Magazin Bilbord navodi da će "Rolingstonsi" turneju, koja je prvobitno planirana za april, početi u julu.

pic.twitter.com/nx5JFB2ZuJ— Mick Jagger (@MickJagger) 15. мај 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mik Džeger se vratio u formu

Izvor: Radio 021, 15.Maj.2019

Frontmen "Rolingstonsa" Mik Džeger objavio je na "Tviteru" video snimak, na kome se vidi kako igra na njemu svojstven način...Snimkom je pokazao svetu da se vratio u formu, posle operacije srčanog zalistka, preneo je Rojters...Na snimku se vidi da je 75-godišnji Džeger u odličnoj formi, dok izvodi...

Nastavak na Radio 021...

"Moves like Jagger": Živ, zdrav i ponovo "đuska" VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 08:20

Frontmen "Rolingstonsa" Mik Džeger objavio je na Tviteru video snimak, na kome se vidi kako igra na njemu svojstven način, čime je, kako navodi Rojters, pokazao svetu da se vratio u formu, nakon operacije srčanog zaliska...Na snimku se vidi da je 75-godišnji Džeger u odličnoj formi, dok izvodi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.