Džastin i Džesika se tajno venčali?!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2012, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin i Džesika se tajno venčali?!

Ako je verovati britanskim medijima, glumica Džesika Bil i pevač i glumac Džastin Timberlejk navodno su se venčali proteklog vikenda u skijaškom odmaralištu "Džekson hol" u Vajomingu, gde su se i verili u decembru prošle godine.

Možda su samo poželeli intimno venčanje  

Džesika je prošle nedelje rekla da ne planira venčanje, međutim, vest o venčanju navodno su potvrdile kolumnistkinja Dženet Čarlton i dizajnerka svadbenih torti Silvija Veinstok, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja je otkrila da se i ona tog dana nalazila u "Džekson holu".

 

 

Par je u vezi od 2007. godine. Prošle godine su nakratko raskinuli i tada su, prema njihovim rečima, shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Čak i za vreme prekida, ostali su prijatelji, a pomirili su se kada ju je Džastin posetio za vreme snimanja filma u Torontu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.