Dvoje mrtvih na granici Venecuele i Brazila

Izvor: Danas, 24.Feb.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mrtvih na granici Venecuele i Brazila

Najmanje dvoje ljudi, uključujući jednog 14-ogodišnjeg dečaka ubijeno je danas na granici između Venecuele i Brazila gde je venecuelanska vojska blokirala konvoje humanitarne pomoći, javila je jedna organizacija za odbranu ljudskih prava. Članak Dvoje mrtvih na granici Vencuele i Brazila se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Poslanici oprečno o ozakonjenju istopolnih brakova, ali većina protiv

Izvor: Danas, 24.Feb.2019

Mišljenja narodnih poslanika o legalizaciji istopolnih brakova u Srbiji oprečna su. Od toga da je to pitanje "neprikosnovenih ljudskih prava", preko nečega sa čim je "nužno suočiti se", do potpunog neodobravanja. Članak Poslanici oprečno o ozakonjenju istopolnih brakova, ali većina protiv se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.