Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvije osobe poginule, dvije nestale u olujama u Italiji

RIM - Dvije osobe poginule su u olujama koje su pogodile Italiju, a još dvije su nestale, javljaju italijanski mediji.

Zbog jakih pljuskova poginuo je pecaroš (73) u Ðenovi, dok su spasioci u Pijemontu našli tijelo sedamdesetogodišnjeg čovjeka koji je nestao juče, nakon što je otišao u potragu za svojim konjima, prenio je AFP.

Prijavljen je nestanak još dva starija čovjeka na jugu Sicilije. Jedan od njih je farmer star oko 60 godina iz Agriđenta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Kako prenosi AFP, iako su pljuskovi stali u većini zemlje, vlasti su zadržale crveni alarm i danas u regionu Kalabrije, kao i u Lombardiji i regiji Emilija-Romanja.

U oblastima koje su najviše bile pogođene olujom, nekoliko stotina ljudi je evakuisano iz domova, a mnogi putevi, škole i poslovni objekti su zatvoreni u sjeverozapadnim oblastima Pijemont i Ligurija, jer su rijeka Po i njene pritoke probile brane na nekoliko mjesta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.