Dve osobe povređene u eksploziji ručne bombe kod Jajca

Izvor: Blic, 19.Mar.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u eksploziji ručne bombe kod Jajca

Dve osobe povređene su prilikom aktiviranja ručne bombe u mestu Vlasinje kod Jajca, dok su obavljali poljoprivredne radove, saopštio je MUP Srednjobosanskog kantona.

Povređeni su S.H., rođen 1947. godine, i H.Š., 1965. godište, obojica iz Jajca, koji su, nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja, pušteni na kućno lečenje.

Policija je na uviđaju ustanovila da su povređeni aktivirali ručnu bombu prilikom poljoprivrednih radova.

Kako je saopšteno, na tom području 1992. godine odvijala su se ratna dejstva, a postoji mogućnost i da je lokalitet miniran, objavila je agencija Fena.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH: Dvoje povređeno u eksploziji ručne bombe

Izvor: Akter, 19.Mar.2014

Dve osobe povređene su prilikom aktiviranja ručne bombe u mestu Vlasinje kod Jajca, dok su obavljali poljoprivredne radove

Nastavak na Akter...

Aktivirana bomba, povređena dvojica

Izvor: B92, 19.Mar.2014

Jajce -- Dve osobe povređene su prilikom aktiviranja ručne bombe u mestu Vlasinje kod Jajca, tokom poljoprivrednih radova, saopštio je MUP Srednjobosanskog kantona...Povređeni su S.H., rođen 1947. godine, i H.Š., 1965. godište, obojica iz Jajca, koji su, nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.