Dve osobe lakše su povređene u dve nesreće

Izvor: Blic, 25.Dec.2013, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe lakše su povređene u dve nesreće

NIŠ - Dve osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

Hitna pomoć intervenisala 62 puta

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Trgu kralja Aleksandra u Nišu, lakše je povređena jedna osoba, dok je jedna osoba pala sa krova, ali ni ona nije imala teže povrede.

Tokom noći, ekipa Hitne pomoći intervenisala je 62 puta, bilo je tuča, a ekipi su se javljali psihijatrijski bolesnici.

U Novom Sadu bilo je ukupno 25 intervencija, a najčešće su se javljali kardiovaskularni bolesnici i astmatičari.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić lakše povređen u tuči u Kragujevcu

Izvor: Blic, 25.Dec.2013

KRAGUJEVAC - Mladić (22) lakše je povređen u tuči koja se dogodila u naselju Centralna radionica u Kragujevcu, rečeno je jutros u gradskoj službi Hitne pomoći. ..26 intervencija Hitne pomoći..U prethodnoj noći ekipa Hitne pomoći imala je 26 intervencija, 30 dece je prebačeno na pedijatriju,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.