Dve manifestacije na Beogradskom sajmu

Izvor: Blic, 19.Mar.2010, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve manifestacije na Beogradskom sajmu

Na Beogradskom sajmu će se od petka do nedelje održati Međunarodni sajam hortikulture i Međunarodna izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode”, na kome će se predstaviti 100 domaćih i stranih izlagača.

Sajam se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, koje je omogućilo da se ove godine, na njihovom štandu prezentuje preko 30 udruženja i zemljoradničkih zadruga iz oblasti voćarstva, vinogradarstva, pčelarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i lekovitog bilja.

Posetioci će na sajmu moći da kupe sadni matrijal, semensku robu, dekorativne biljke, lekovite čajeve i meleme, med i proizvode od meda, proizvode od lekovitog i aromatičnog bilja, gljive i šumske plodove, kao i proizvode fitokozmetike, fitofarmacije i stručnu literaturu.

U okviru ove manifestacije, danas će biti održane prezentacije "Perspektiva hortikulture u Srbiji” na kojoj će govoriti ekspert za distributivne centre Henk de Grot, a zatim će direktor "Gradskih pijaca” Dragan Pušara prezentovati projekat "Veletržnica Beograd”. Klaus Van Dajk iz Belgijskog rasadnika "Arbor” će prezentovati "Uzgoj i presađivanje stablašica velikih dimenzija”.

Sajmovi „Hortikultura” i „Darovi prirode” za posetioce će biti otvoreni od 10 do 19 sati. Cena pojedinačne ulaznice je 100 dinara, dok će cena parkinga po satu biti 50 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.