Izvor: N1 televizija, 03.Nov.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve bombe bačene u dvorište preduzetnika iz Prijepolja

U dvorište Adnana Mušovića, preduzetnika iz Prijepolja, jutros su bačene dve eksplozivne naprave koje su uništile dva automobila, a požar koji je zatim buknuo oštetio je njegovu i još jednu kuću u komšiluku.

Povređenih u napadu nije bilo, a policija traga za počiniocima.

Jutros oko pola pet bombe su odjeknule jedna za drugom u razmaku od nekoliko sekundi. Prema prvim rezultatima istrage, jedna je bačena na Mušovićev "mercedes", a druga na "pežo" koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se nalazili na natrkivenom parkingu u njegovom dvorištu.

Eksplozija je izazvala požar koji je zahvatio njegovu kuću, a zatim se proširio na kuću prvog komšije.

Prema onome što je Mušović ispričao poznanicima, prva eksplozija je probudila njegovu suprugu koja je pomisila da se radi o zemljotresu. Zatim se čula i druga detonacija.

"S porodicom sam spavao u kući. Od detonacije smo pomislili da je zemljotres. Izašli smo na sporedni ulaz i tada smo videli da su nam oba automobila zapaljena, a da se vatra proširila i na komšijsku kuću", rekao je Mušović za Glas zapadne Srbije.

Adnan Mušović je vlasnik špediterske firme, a policiji je ispričao da ne zna eventualni razlog napada i da nije ni od koga dobijao pretnje.

Deo ulice sa kojeg su bačene bombe pokriven je video kamerama sa kojih snimke trenutno pregledava policija u Prijepolju.

Izvor: Youtube/Online vesti Srbija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.