Dva i po muškarca: Stiže ćerka Čarlija Šina

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2013, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva i po muškarca: Stiže ćerka Čarlija Šina

U hit seriji “Dva i po muškarca” najavljena je velika promena! Na vratima Voldena Šmita u seriji pojavljuje se mlada dama koja traži svog oca – Čarlija Šina. CBS je nedavno najavio i jedanaestu sezonu serije "Dva i po Muškarca", a producenti već panično traže ko će tumačiti rolu davno izgubljene ćerke Čarlija Šina, javili su američki mediji. Iako se nagađa da Angus T. Džons koji igra lik Džejka napušta seriju, to se najverovatnije neće dogoditi već će se u seriji povremeno pojavljivati.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stiže ćerka Čarlija šina

Izvor: Svet plus, 30.Maj.2013

U hit seriji "Dva i po muškarca " najavljena je velika promena! Na vratima Voldena Scaron;mita pojavljuje se mlada dama koja traži svog oca ndash; Čarlija Scaron;ina.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.