Dva TEŠKA UDESA u ISTOM MESTU u Srbiji: Učestvovao SANITET, ima MRTVIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva TEŠKA UDESA u ISTOM MESTU u Srbiji: Učestvovao SANITET, ima MRTVIH

U razmaku od samo 20 minuta

U dva udesa koja su se dogodila u mestu Glogovac na Kosovu i Metohiji, poginule su tri osobe, a više lica zadobilo je teške i lake telesne povrede. Udesi su se dogodili u razmaku od samo dvadeset minuta.

Najpre su živote izgubila dva mlađa muškarca kada je automobil, usled velike brzine i vlažnog kolovoza, sleteo sa puta i udario u metalni stub.

Portparol policije na Kosovu Daut Hodža rekao je da je uviđaj bio u toku kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prijavljen još jedan udes sa tragičnim posledicama.

- Tokom uviđaja, obavešteni smo o još jednoj nesreći koja se dogodila na dve stotine metara od mesta gde je bio prvi udes - rekao je on.

U drugom udesu život je izgubio pacijent koji se nalazio u senitetskom vozilu.

- Na sanitetsko vozilo naleteo je kamion bugarskih tablica. Pacijent koji je bio u sanitetu je smrtno stradao. Reč je o muškarcu od 84 godine - rekao je Hodža.

U ovoj nesreći teške povrede zadobile su tri osobe iz saniteta, a lakše vozač kamiona. Tela nastradalih poslata su na obdukciju a policija, kako je rekao Hodža, sprovodi istragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.