Izvor: Beta OMS, 27.Jun.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dužnik automobilom napao radnike EPS-a

Napad na montere u Konarevu kod Kraljeva Javno preduzeće “Elektroprivreda Srbije” najoštrije osuđuje današnji napad na montere u Konarevu kod Kraljeva. Montere „Elektrodistribucije Kraljevo“ napao je sin nezadovoljnog dužnika S.B. koji je svojim „mercedesom“ namerno udario u vozilo s korpom u kojoj su dva elektromontera izvršavala nalog „EPS Snabdevanja“ i zbog duga obustavljala isporuku električne energije dužniku. Ovaj dužnik već dugo nije uplatio ni dinar za utrošenu električnu energiju, a dug iznosi više od milion dinara.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevo: Autom napao radnike EPS-a

Izvor: B92, 27.Jun.2014

Kraljevo -- Radnici Elektrodistribucije Kraljevo Aleksandar Beočanin i Darko Petrović napadnuti su danas dok su pokušavail da isključe struju u Konarevu kod Kraljeva...Sin nezadovoljnog dužnika S.B. je svojim mercedesom namerno udario u vozilo s korpom u kojoj su se nalazili elektromonteri, saopštila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.