Duplo golo - Kejt Mos i Naomi Kembel

Izvor: Mondo, 28.Nov.2012, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duplo golo - Kejt Mos i Naomi Kembel

Muškarci, ali i žene, za njima uzdišu godinama, a njih dve se vole i ne stide da to i pokažu bez ijedne krpice na sebi.

Kejt Mos (38) i Naomi Kembel (42), kojima i danas nema ravnih u svetu mode, skinule su sve sa sebe i u "duetu" pozirale za naslovnicu magazina "Interview".

Pored komplimenata koje su jedna drugoj delile "i šakom i kapom", lepotice su pričale i o svojim počecima i kako jedna drugu mnogo vole i poštuju. Naomi je otkrila i kako joj je bilo prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << put pred kamerama, kada se kao devojčica pojavila u spotu za pesmu "Is This Love" legendarnog Boba Marlija.

"Mislim da sam tada imala samo sedam godina. Bio je veoma zgodon, a ja sam se rasplakala kada sam videla njegove dredove jer sam mislila da su crvi. Ali, on je bio zaista nežan", rekla je Naomi.

I jedna i druga kažu da su se na početku karijere susretale sa rasnom diskriminacijom, ali su uspele da opstanu i prokrče put mnogim tamnoputim i devojkama iz rasno pomešanih porodica iz kakve potiče Kejt Mos.

Lepotice su se poslednji put zajedno slikale 2008. za magazin "Vogue", a nedugo posle "crna pantera" se povukla iz modelinga, dok je Kejt još uvek među najplaćenijim top modelima na svetu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Duplo golo – Kejt Mos i Naomi Kembel

Izvor: Poznati.info, 29.Nov.2012, 01:40

Muškarci, ali i žene, za njima uzdišu godinama, a njih dve se vole i ne stide da to i pokažu bez ijedne krpice na sebi.. .  . Kejt Mos (38) i Naomi Kembel (42), kojima i danas nema ravnih u svetu mode, skinule su sve sa sebe i u “duetu” pozirale za naslovnicu magazina “Interview”.. . Pored...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.