Dupliran broj pacijenata u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 20:03

Dupliran broj pacijenata u Kragujevcu

Direktor Kliničkog centra u Kragujevcu Predrag Sazdanović rekao je da za prethodnih sedam dana dupliran broj pacijenata u Kragujevcu, sa 27 na 54 pacijenta, kao i da je trećina njih na intenzivnoj nezi i veliki broj zahteva kiseoničku potporu.

Sazdanović je za RTS rekao da je korona virus ušao u Gerontološki centar u tom gradu i da je zaraženo 15 korisnika i zaposlenih.

Tri osobe su hospitalizovane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a ostali su u samom gerontološkom centru, tu su i lekari koji brinu o njima, dodao je Sazdanović.

Ukazao je da je "Šumadija sajam" potpuno opremljen i da je 150 kreveta spremno za prijem pacijenata sa lakšom kliničkom slikom

"Apelujemo na sve građane da čuvaju sebe, nose maske, drže distancu i čuvaju se od ilegalnih okupljanja", poručio je Sazdanović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.