Dumanović: Stefanoviću sloboda, Vučiću omerta

Izvor: Beta, 17.Maj.2021, 09:55

Dumanović: Stefanoviću sloboda, Vučiću omerta

Član pokreta "Oslobodjenje" i bivši inspektor Uprave kriminalističke policije (UKP) Milan Dumanović izjavio je danas da će zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović najverovatnije biti smenjen sa svih funkcija, ali da neće završiti u zatvoru. Dumanović je agenciji Beta kazao da će se sukob izmedju Stefanovića i predsednika Aleksandra Vučića završiti kompromisom. "Vučiću i Stefanoviću je u ovom trenutku najbitnije da ne budu povezani s organizovanim kriminalom. Kumovi će se sigurno nagoditi, Stefanović će dobiti slobodu, a Vučić omertu. Kad bi Stefanović progovorio, politička karijera Vučića bi bila ugašena", istakao je bivši inspektor UKP-a. On tvrdi da borbe protiv organizovanog kriminala neće biti sve dok je na čelu Srbije Aleksandar Vučić. Dumanović kaže da je većina funkcionera SNS-a, u Beogradu i u unutrašnjosti Srbije, povezana s raznim kriminalnim grupama. "Ako bi Vučić zaista pokrenuo borbu protiv organizovanog kriminala, morao bi da potpuno uruši SNS, jer bi veliki broj stranačkih funkcionera završio u zatvoru. U mnogim gradovima postoji otvorena sprega izmedju čelnika SNS-a i kriminalnih grupa. Najbolji primer je Kruševac, gde su novinari KRIK-a otkrili bliske veze visokopozicioniranih članova SNS i kriminalne grupe Zorana Jotića Jotke", rekao je Dumanović. Prema njegovim rečima, predsednik Vučić je stalno u predizbornoj kampanji i sve aktivnosti državnog aparata su ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dumanović: Kad bi Stefanović progovorio, Vučićeva karijera bila bi ugašena

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2021

Član pokreta "Oslobođenje" i bivši inspektor Uprave kriminalističke policije (UKP) Milan Dumanović izjavio je danas da će zamenik predsednika Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović najverovatnije biti smenjen sa svih funkcija, ali da neće završiti u zatvoru.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.