Dugo je i trajalo Dzenifer Aniston se razvodi

Izvor: medio.rs, 17.Apr.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo je i trajalo Dzenifer Aniston se razvodi

Svet je slavio kad se Dženifer Aniston konačno udala, ali... Izgleda da joj se (ne)sreća u ljubavi ipak nije promenila.

Iako se činilo da je sa zgodnim suprugom Džastinom Teruom napokon pronašla sreću, sad Holivud bruji o tome da ju je glumac zapravo varao. Kako piše Radar Online, Dženifer već duže vreme sumnja da je Džastin ostao u tajnoj vezi sa svojom bivšom devojkom, a posebno pošto ga je uhvatila u laži.

Prema pisanju tabloida, Džastinu je zvonio >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << telefon, a svojoj supruzi je neodređeno rekao da ga zove neki prijatelj kog ona ne poznaje. Ipak, Dženifer je uhvatila priliku i nazvala broj s kojeg je došao poziv, a kada se javio ženski glas potpuno se slomila.

Tabloidi već misle da sledi razvod, a ako se to zaista desi, spominje se i vrtoglava cifra od 170 miliona dolara koje će par morati da podeli.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.