Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubrovnik: Turisti pretukli trudnicu

DUBROVNIK - Četvorica turista napala su trudnu djevojku u Dubrovniku, bacili je na pod i pretukli je, prenosi “Slobodna Dalmacija”.

Kako se navodi, među napadačima dvojica su državljani SAD, jedan je državljanin Francuske, a jedan Argentine. Sva četvrorica su uhapšena.

Iz policije ističu da su uhapšeni zbog postojanja osnovane sumnje da je svaki od njih počinio po jedno krivično djelo tjelesne povrede, kao i da je državljanin Argentine počinio još i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << krivično djelo napada na službenu osobu.

Iz Tužilaštva ističu da je do napada došlo u u subotu, kao i da je povrijeđena Hrvatica (1984.) za koju su optuženi bili svjesni da je trudna. Oborili su je na pod i zadali joj više udaraca rukama i nogama po tijelu, dodaju oni.

Osim toga, osnovano se sumnja da je argentinski državljanin pri tom udario policajca nogom u grudi.

Sudija Županijskog suda u Dubrovniku odredio je istražni zatvor protiv optuženih, piše "Slobodna Dalmacija".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dubrovnik: Turisti pretukli trudnicu

Izvor: Cafe.ba, 27.Sep.2016

DUBROVNIK - Četvorica turista napala su trudnu djevojku u Dubrovniku, bacili je na pod i pretukli je, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.