Ds: predali smo dovoljno potpisa na Voždovcu

Izvor: Press, 01.Dec.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ds: predali smo dovoljno potpisa na Voždovcu

DS je to saopštila, kako navodi, povodom informacija u pojedinim medijima da lista koju je predala sadrži nedostatak od 250 potpisa, napominjući da je prikupljeno više od 5.000 potpisa podrške građana Voždovca, od kojih je Izbornoj komisiji predato 2.500 zakonski overenih potpisa građana, iako je za proglašenje liste neophodno 1.600.
Predsednik Opštinske izborne komisije na Voždovcu Zoran Lukić izjavio je da je lista DS, čiji je nosilac Dragan Ðilas, predata u petak, ali je uočen nedostatak od 250 validnih potpisa tako da će u roku od 48 sati, koji ističe sutra oko 16 sati, DS morati da taj nedostatak ispravi.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Proglašenje zbirne izborne liste sutra

Izvor: Akter, 02.Dec.2013, 15:32

Šef izborne komisije na Voždovcu Zoran Lukić izjavio je Tanjugu da će zbirna izborna lista biti proglašena nejverovatnije sutra, u utorak, i da je poslednji rok prekostura, 4. decembra

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.