Država nastavlja da ulaže u aerodrome

Izvor: Danas, 12.Jul.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država nastavlja da ulaže u aerodrome

Povodom tvrdnji iznetih u jučeranjem redakcijskom komentaru pod naslovom "Otvoreno, a ne radi", u vezi s otvaranjem i funkcionisanjem Aerodroma "Morava", dužan sam da vas upoznam sa netačnim tvrdnjama u tom tekstu. Članak Država nastavlja da ulaže u aerodrome se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

O autorskom tekstu

Izvor: Danas, 12.Jul.2019

Predsednikova obraćanja ne slušam već četvrt veka, otkad sam ogluveo. Oni koji slušaju kažu da povazdan opetuje jedno te isto. Navodno je opsednut naučnim postavkama drugarice MM, one koju je njegov najdraži učitelji nazvao vešticom sa Dedinja. Članak O autorskom tekstu se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.