Drevs: Srbi koristili suzavac protiv Kfora

Izvor: TvojPortal.com, 21.Okt.2011, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drevs: Srbi koristili suzavac protiv Kfora

/vesti online/ Komadant Kfora Erhard Drevs rekao je da su i Srbi koristili suzavac prilikom sukoba sa Kforom u četvrtak i naveo da je to "dokumentovano".

Erhard Drevs

Prilikom posete barikadi kod Zupča, na pitanje zašto su vojnici Kfora koristili suzavac protiv okupljenih građana, Drevs je rekao da su obe strane koristile suzavac i da je to dokumentovano.
"Mislim da je sprej od bibera bolji od palica i drugog nesmrtonosnog oružja. Ovo je najniže moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << sredstvo u sprečavanju napada".
Drevs je upozorio da je spreman da primeni svoje "instrumente"ukoliko se ne pronađe mirno rešenje za omogućavanje slobode kretanja.
"Bilo bi mi draže mirno rešenje, kroz razgovore, dogovor, ali ako to ne mogu da postignem onda sam prepušten sam sebi. Moraću da koristim srestva koja mi stoje na raspolaganju", rekao je Drevs.Ostatak teksta pročitajte na linku

Srbijakosmetsrbi koristili suzavac protiv KFORaKomadant Kfora Erhard Drevs

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.