Drama u Čikagu: Potera za ubicama policajca

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Čikagu: Potera za ubicama policajca

U predgrađu Čikaga vodi se opsežna potera za osumnjičenima za ubistvo policajca u kojoj učestvuju helikopteri i jedinice sa psima, prenose američki mediji.

Iako je "Foks njuz" preneo da policija traži jednog čoveka, kasnije su javili da je reč o dvojici osumnjičenih, belcu i crncu, za koje se ističe da su naoružani i opasni.

Osim toga, mediji su ranije naveli da je u zločin umešana i treća osoba za koju se veruje da je žena, što je sada demantovano. Potraga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << traje za trojicom muškaraca, dvojicom belaca i jednim crncem.

Kako se navodi, kod njih se nalazi pištolj i suzavac ubijenog policajca koji još nije identifikovan.

Lokalni mediji navode da je pucnjava počela na semaforu u mestu Foks Lejk, koje je od centra Čikaga udaljeno 83 kilometra.

U potrazi učestvuju helikopteri i jedinice sa psima.

Osim toga, lokalna srednja škola je zatvorena.

"Policijska akcija je u toku u našoj zajednici i zbog bezbednosti učenika i osoblja smo odlučili da zatvorimo školu", navodi se u saopštenju škole.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.