Drama u CERN-u: Nema naučnice, ostali samo dugmići!?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u CERN-u: Nema naučnice, "ostali samo dugmići"!?

CERN je institut u Švajcarskoj u kome internacionalna grupa naučnika proučava fiziku atoma. Veliki sudarač čestica je instrument ogromnih razmera, kojim se ispituje nastanak svemira. To je doprinelo mnogim svetskim tračevima, a jedan od njih kaže da je to portal koji služi kao portal za drugu dimenziju.

U skladu s tom temom, nedavno je plasirana priča da se unutar ovog ogromnog Instituta, odigrala svojevrsna drama. Naime, posle jednog od eksperimenata, jedna od naučnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je insistirala da se ponovi eksperiment, ali da se vrednosti pojačaju na maksimum.

Ono što se, potom, navodno desilo, liči na naučnu fantastiku. Naime, kada su pokrenuli čestice kojima su želeli da izvedu eksperiment, zaslepljujuća svetlost je ispunila sobu. Kada se sve stišalo, na mestu gde je sedela naučnica ostali su samo njen nakit i odeća! Taj se sudarač jednom bio pokvario - ala su ga opravili...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.