Drama u Barseloni: Srpske učenike dočekao šok!

Izvor: Mondo, 13.Jul.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Barseloni: Srpske učenike dočekao šok!

Učenici treće godine Devete gimnazije u Beogradu otišli su na letovanje u Barselonu, u Španiji sa nastavnicom, ali ih je tamo, umesto hotela sa pet zvezdica na plaži, zadesio šok!

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Učenici su u Španiju otišli preko agencije Planeta, a ovo nije bila zvanična ekskurzija već putovanje koji nastavnici organizuju u samostalno u dogovoru sa agencijama, pišu "Novosti".

Posle cele noći putovanja, učenicu su stigli do >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << luksuznog hotela ali tamo nisu mogli da budu smešteni u sobama. Ona su prebačeni u drugi hotel, ali tamo još uvek čekaju da uđu u sobe, prenosi list.

"Sve smo sa nastavnicom dogovorili pre par meseci. Deca su očajna sada, nismo očekivali da će doći do ovoga. Putovali su cele noći i sada umesto da se smeste u sobe, oni umorni čekaju po hodnicima hotela", rekli su očajni roditelji i dodaju da je dan pred polazak nastavnica rekla da je hotel zamenjen.

Problem je nastao zbog toga jer aranžmani nisu plaćeni, a sada se učenicima traži novac na licu mesta da plate sobe.

"Eno ih čekaju. Tražili su svakome depozit od 120 evra, da ih puste u sobe. Niko ne zna šta da radi. Mi smo uredno plaćali svaku ratu do sada, pošto smo sa nastavnicom dogovorili da putovanje plaćamo na rate, a sada im traže da plate na licu mesta", kažu roditelji.

Jedan roditelj je rekao da su devojčice zvale roditelje i da su vrištale i plakale jer su očajne, ne znaju šta da rade, u inostranstvu su i đaci su razočarani i uplašeni.

Nastavnica sa kojom su učenici otišli u Španiju ugasila je telefon, a iz agencije Planeta nisu odgovarali pozive, pišu "Novosti".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.