Dragoljubu Mićunoviću ugrađen stent, sada je stabilno

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragoljubu Mićunoviću ugrađen stent, sada je stabilno

Dragoljub Mićunović, predsednik Političkog saveta Demokratske stranke, primljen je u petak uveče u beogradski Urgentni centar sa izraženim srčanim problemima, ugrađen mu je stent i sada je stabilno.

"Kod njega je dijagnostikovan akutni koronarni sindrom. Posle pregleda kojima je to potvrđeno, odlučili smo se za intervenciju koja je daleko manje radikalna od klasične operacije, a to je ugradnja stenta kojim je proširen krvni sud", kaže izvor Novosti.

Kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << navodi, zahvat je prošao bez komplikacija i Mićunovićevo zdravstveno stanje je sada stabilno.

On je prevezen u bolnicu u petak oko 21 čas.

Dragoljub Mićunović je predsednik Političkog saveta Demokratske stranke i osnivač ove partije.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.