Dragić ubacio 21 poen »svom« Finiksu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2015, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragić ubacio 21 poen »svom« Finiksu

Slovenački košarkaš Goran Dragić bio je jedan od najzaslužnijih igrača sa pobjedu Majamija nad njegovim bivšim klubom Finiksom (115:98).

U prvom susretu protiv bivših saigrača postigao je 21 poen, Tajler Džonson je "sa klupe" upisao rekord karijere od 26 poena, Hasan Vajtasajd je zabilježio 17 poena i 10 skokova, Dvejn Vejd 16 poena, a meč su obilježile i brojne svađe, tri isključenja i šest tehničkih grešaka. Pi Džej Taker je sa 20 poena i 14 skokova bio najbolji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Finiksu.

U noći između ponedjeljka i utorka Bruklin je pobijedio lidera Zapadne konferencije Golden Stejt (110:108), a do trijumfa je došao košem Džerata Džeka 1,1 sekundu prije kraja meča. Kod Netsa dobre partije pružili su Bruk Lopez sa 26 poena i Deron Vilijams sa 22 poena, a u poraženom timu 26 poena postigao je Stefon Kari.

U ostalim mečevima postignuti su sljedeći rezultati: Filadelfija - Toronto 103:114, Minesota - LA Klipers 105:110, Dalas - Nju Orleans 102:93, a iz NBA lige je stigla vijest i o suspenziji košarkaša Hjustona Džejmsa Hardena. On je kažnjen jednom utakmicom neigranje zbog nesportskog poteza na meču protiv Klivlenda. Hjuston je pobijedio Klivlend poslije produžetka (105:103), a Harden je na kraju treće četvrtine zaradio namjeran faul, jer je nogom udario Lebrona Džejmsa u predio prepona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.