Dragan Simić na čelu Apoteke Beograd

Izvor: Kurir, 22.Mar.2013, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Simić na čelu Apoteke Beograd

Posle razrešenja Snežane Jovićević, Simić je imenovan najduže na 6 meseci

BEOGRAD - Skupština grada Beograda imenovala je danas za vršioca dužnosti direktora Pozorišta na Terazijama diplomiranog dramaturga Aleksandra Đaju, a za vršioca dužnosti direktora Apoteke Beograd diplomiranog ekonomistu Dragana Simića.

Skupština grada je na početku sednice prethodno razrešila dužnosti direktora Pozorišta na Terazijama Mihajla Vukobratovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a Snežanu Jovićević dužnosti direktora Apoteke Beograd.

Đaja je imenovan najduže na jednu godinu, a Simić na šest meseci.

Skupština je konstatovala ostavke odbornika DS Vladimira Nikolića koga će u odborničkim klupama zameniti Danijel Hadnađev i Marka Zeljuga iz odborničke grupe "Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić" koga će zameniti Marija Vračar.

Ostavku je naknadno podneo i odbornik DS Matija Bogdanović.

Skupština grada na današnjoj sednici treba da raspravlja o izmenama odluka o otpisu kamata i mirovanju poreskog duga po osnovu određenih izvornih javnih prihoda grada i o načinu raspolaganja stanovima izgrađenim prema projektima izgradnje 1.100 stanova u Beogradu, kao i o davanju saglasnosti na programe poslovanja 21 javnog preduzeća čiji je osnivač grad za 2013. godinu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.