Dragan Popović napustio Levicu Srbije

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Popović napustio Levicu Srbije

Direktor nevladine organizacije Centar za praktičnu politiku Dragan Popović napustio je Levicu Srbije nepuna četiri meseca nakon što joj se priključio.

"Napustio sam Levicu. Ne sviđaju mi se ovi napadi na druge. Verovatno je do mene i političkog neiskustva, ali šta da radim - to sam ja", napisao je Popović na svom Tviter nalogu.

Napustio sam Levicu. Ne sviđaju mi se ovi napadi na druge. Verovatno je do mene i političkog neiskustva, ali šta da radim - to sam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ja :-)

Dragan Popović pristupio je Levici Srbije i njega je kao novog člana te partije predstavio njen lider Borislav Stefanović.

Stefanović je na konferenciji za novinare istakao da će Popović, kao ugledno ime iz nevladinog sektora i jedan od osnivača Kuće ljudskih prava, značajno doprineti partiji u borbi za ljudska prava i najavio da će biti još takvih.

Popović je rekao da je posle 13 godina profesionalnog i aktivističkog rada u NVO sektoru odlučio da promeni metodologiju delovanja, radeći za iste ciljeve.

Kao ključne naveo je dva - slobodu i pravdu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.