Dragan Mićanović u seriji „Ashes to Ashes“

Izvor: Blic, 02.Jul.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Mićanović u seriji „Ashes to Ashes“

Poznati glumac Dragan Mićanović nedavno je u Engleskoj snimao seriju „Ashes to Ashes”, koja predstavlja nastavak veoma popularne serije „Life on Mars” („Život na Marsu”) koja se kod nas prikazivala na Televiziji B92.



Glavni junaci serije koju producira televizija BBC | Uspešan i u inostrnstvu

Mićanović glumi Poljaka Tomaša u jednoj od epizoda druge sezone serije „Ashes to Ashes” koju producira BBC. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podsetimo, Mićanović je već u Velikoj Britaniji igrao u nekoliko serija kao što su „Spooks”, „Casualty”, „Ultimate Force” i „Cutting It”, kao i u filmovima „Layer Cake” i „RocknRolla” Gaja Ričija.

Inače, u seriji „Ashes to Ashes” glavnu ulogu tumači Filip Glenister, koga znamo kao problematičnog i nasilnog inspektora Džina Hanta iz sjajne serije „Life on Mars”. Međutim, u ovoj seriji se ne pojavljuje Džon Sim, koji se proslavio ulogom Sema Tajlera u seriji „Life on Mars”. Osim Glenistera, u seriji igraju i Kili Hejs, Maršal Lankaster i Din Endrjus. Po rečima producenata, za sada su planirane tri sezone serije „Ashes to Ashes” koja je dobila ime po pesmi Dejvida Bouvija, a zanimljivo je da serija počinje tako što doktorka Aleks Drejk proučava tonske zapise pronađene nakon samoubistva Sema Tajlera. Radnja druge sezone serije je smeštena u 1982. kada je u centru pažnje britanske javnosti bio Foklandski rat...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.