Došlo je vreme da Srpkinja uđe u britanski parlament

Izvor: 24sata, 15.Apr.2010, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došlo je vreme da Srpkinja uđe u britanski parlament

Jasna Badžak (37), izbeglica iz Mostara, kandidat je desničarske Nezavisne partije Velike Britanije za poslanika u parlamentu. Ona je pre 17 godina stigla u Britaniju, živi u Londonu, veliki je britanski nacionalista, a u predizbornoj kampanji obećava da će Veliku Britaniju iščupati iz kandži EU i da će se, ako bude izabrana, odreći 10 odsto poslaničke plate u korist humanitarnog fonda za pomoć porodicama britanskih vojnika.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Srpkinja ulazi u britanski parlament?!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2010

Jasna Badžak (37), izbeglica iz Mostara, kandidat je desničarske Nezavisne partije Velike Britanije za poslanika u parlamentu. Ona je pre 17 godina stigla u Britaniju, živi u Londonu, veliki je britanski nacionalista, a u predizbornoj kampanji obećava da će Veliku Britaniju iščupati iz kandži...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.