Donji Milanovac i boljevačka sela bez struje

Izvor: Studio B, 06.Dec.2014, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donji Milanovac i boljevačka sela bez struje

Ovog jutra Donji Milanovac je bez struje, kao i pojedina boljevačka sela. Posle struje, u Majdanpek, Bor i okolna mesta polako stiže voda, a i stanovi se od jutros zagrevaju. Nekoliko boljevačkih sela peti dan bez struje.

Svaki četvrti stanovnik opštine Boljevac nema struju već pet do šest dana. Led i granje napravili su probleme na banderama na trafostanicama. Očekuje se da stignu motneri iz okoline, kao i da problemi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << budu uklonjeni u toku dana, prenosi RTS.

Kako saopštava Elektromreža Srbije, problemi koji trenutno postoje u snabdevanju električnom energijom Donjeg Milanovca i okoline, kao i pojedinih sela oko Majdanpeka, lokalnog su karaktera.

Ekipe Jugoistoka su na terenu i rade na otklanjanju kvarova, navode u EMS-u.

Kako se navodi u saopštenju, problemi sa strujom u tim mestima prouzrokovani su kvarovima na niskonaponskoj distributivnoj mreži i nemaju veze sa Elektromrežom Srbije, jer viskonaponski prenosni sistem u tom delu Srbije sada funkcioniše normalno.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

ŽIVOT SE VRAĆA U NORMALU: Donji Milanovac jutros dobio struju

Izvor: Kurir, 06.Dec.2014

DONJI MILANOVAC - Donji Milanovac koji je sinoć ostao bez električne energije, jutros je ponovo dobio struju za razliku od pojedinih boljevačkih sela koja su i dalje bez napajanja. U međuvremenu Majdanpek je dobio i centralno grejanje...U Majdanpek, Bor i okolna mesta polako stiže i voda, a i stanovi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.