Donacije za privremene bolnice u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacije za privremene bolnice u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Privremenim bolnicama na beogradskom i novosadskom Sajmu i u hali Čair u Nišu danas su isporučene donacije kompanije DIS i kladionice Soker, a u saopštenju Ministarstva odbrane navodi se da je donacija DIS-a vredna pet miliona dinara i sastoji se u prehrambenim proizvodima i sredstvima za higijenu, dok je kladionica Soker donirala 136 televizora LCD.

Načelnik Uprave za vojno zdravstvo Uglješa Jovičić zahvalio je kompanijama, a generalni direktor DIS-a Vladimir Šulejić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je da se izazovi sa kojima se trenutno susreće naše društvo mogu prevazići samo "potpunom odgovornošću svakog pojedinca, humanošću, solidarnošću i zajedništvom celog našeg sistema".

Direktor nabavke kladionice "Soker" Vladimir Đekić kazao je da je cilj te kompanije da u ovim teškim trenucima pomognu obolelima koliko god su u mogućnosti, a u akciju su se uključili i Medija centar "Odbrana" MO, kompanija Večernje Novosti, dnevne novine Politika, Alo, Kurir, Informer, Srpski telegraf, nedeljnik Ekspres, Mlekara Šabac, Gradska biblioteka Beograda, Muzej knjige Adligat, kompanija Maći, firma 3M i JKP Zelenilo Beograd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donacije za privremene bolnice u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2020

Ispred Hale 1 Beogradskog sajma danas su isporučene donacije kompanije DIS i kladionice Soker, namenjene privremenim bolnicama za inficirane korona virusom u Beogradu, Novom Sadu i Nišu...Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, kompanija DIS je donirala pet miliona dinara u prehrambenim proizvodima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.