Dolonc: Nadam se da ćemo pobediti Nemačku

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2013, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolonc: Nadam se da ćemo pobediti Nemačku

Teniserka Srbije Vesna Dolonc izjavila je danas u Štutgartu da se nada da će njena ekipa savladati Nemačku i tako uspeti da ostane u Svetskoj grupi Fed kupa.

Vesna Dolonc

 

Srbija će 20. i 21. aprila u Štutgartu igrati sa Nemačkom meč za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa.

 

"Očekuem da će mečevi sa nemačkim teniserkama biti teški, bez obzira ko bude igrao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sve naše protivnice su veoma dobre", rekla je Dolonc.

 

Ona je objasnila da je juče doputovala iz Moskve, a danas je odradila prvi trening u Štutgartu.

 

"Teren je veoma dobar, kao i uslovi. Kao i uvek, treniramo, pripremamo se se za mečeve. Atmosfera u ekipi je sjajna i veoma sam srećna što ponovo vidim devojke", rekla je Dolonc.

 

Prema njenim rečima, sve igračice učiniće sve da odrade posao najbolje što znaju.

 

"Nadam se da ćemo uspeti da pobedimo Nemačku", dodala je Dolonc.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na pobedu protiv Nemica

Izvor: RTS, 17.Apr.2013

Teniserke Srbije sa optimizmom čekaju predstojeći duel sa Nemačkom za opstanak u Svetskoj grupi Fed kupa. ..Teniserka Srbije Vesna Dolonc izjavila je u Štutgartu da se nada da će njena ekipa savladati Nemačku i tako uspeti da ostane u Svetskoj grupi Fed kupa...Srbija će 20. i 21. aprila u Štutgartu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.