Doli Parton: Slaba sam na muškarce, ali niko nije kao moj muž

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doli Parton: Slaba sam na muškarce, ali niko nije kao moj muž

Mediji spekulišu da je Doli Parton, koja je već 45 godina u braku sa Karlom Dinom, imala mnoge ljubavnike, ali ona je izjavila da nijedan muškarac ne može da se poredi sa njenim suprugom. Doli Parton tvrdi da je verna svom mužu

Šezdesetpetogodišnja pevačica Doli Parton, u intervjuu za "Dejli Mejl" otkrila je da su muškarci njena najveća slabost. Mediji su je povezivali sa mnogim poznatim pripadnicima jačeg pola, kao što su Silvester Stalone i Bert Rejnolds, ali ona tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je ostala verna svom mužu, Karlu Dinu.

"Obožavam da flertujem i nikada nisam upoznala muškarca koji mi se nije svideo. Dopadali su mi se razni - niski, debeli, ćelavi ili mršavi, ali Karl je uvek znao da neću spavati ni sa jednim od njih, i da ću na kraju dana uvek da se vratim njemu.", rekla je Doli.

Pevačica je dodala da i dalje uživa u oblačenju i ulepšavanju za svog supruga, kao i da, osim grudi i lica koji su već tretirani, planira da operiše sve što bude smatrala neophodnim. "Oduvek sam bila pristalica zatezanja, koja čine da stvari ostanu na svom mestu. Izgledaću isto ovako i kada budem imala sto godina.", istakla je ona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.