Doktoru osumnjičenom za obljubu predložen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2020, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktoru osumnjičenom za obljubu predložen pritvor

Darku Goliću, načelniku Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci, koji je osumnjičen za obljubu nad nemoćnim licem, predložen je pritvor, potvrdio je njegov advokat Jevto Janković i dodao da će odluku o tome doneti Osnovni sud u Banjaluci.

Prema rečima advokata, Golić je rekao da nije počinio delo za koje je osumnjičen sumnjiče i da rade na tome kako bi se dokazalo da je sve bilo u skladu sa etikom.

"On se brani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ćutanjem i uzda se u materijalne dokaze", precizirao je Janković, prenose Nezavisne.

On nije precizirao šta je istina, ali je rekao da će se svi šokirati kada se sazna šta je istina.

Na pitanje ko bi želio da mu namesti ovako nešto, Janković je rekao: "Videćete".

Dodao je da Golić ima 35 godina staža, da nije član "režimske" stranke i da je očekivao najveću zahvalnost, jer je spasao život mladom čoveku koji je 52 dana bio u komi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Slučaj šokirao i istražioce: Lekar Darko duži period seksualno zlostavljao pacijenta u komi!?

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2020

Nakon skandaloznog hapšenja u Banjaluci anesteziolog dr Darko Golić se brani ćutanjem OKRUŽNO javno tužilaštvo u Banjaluci zatražilo je određivanje jednomesečnog pritvora Darku Goliću, načelniku Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje UKC RS, zbog sumnje da je obljubio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.