Dojčinović: Ne deluje da je predsednik bio baš skroz iskren

Izvor: VOA, 13.Apr.2021, 23:50

Dojčinović: Ne deluje da je predsednik bio baš skroz iskren

Stevan Dojčinović, urednik istraživačkog medija KRIK, izjavio je za Glas Amerike da ima utisak da svet više uviđa postojeće probleme u Srbiji, kao i probleme koje imaju mediji. Dojčinović je u Sjedinjenim Državama, između ostalog, razgovarao sa predstavnicima međunarodnih novinarskih organizacija pošto su se on i njegove kolege ponovo našle na meti poslanika vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i tabloidnih dnevnih listova bliskih vlastima Srbije koju predvodi politička partija - predsednika Aleksandara Vučića.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Dojčinović: Bezbednosne strukture ne štite interese države, već garnituru na vlasti

Izvor: VOA, 14.Apr.2021, 05:26

“Svet više uviđa postojeće probleme u Srbiji, kao i probleme koje imaju mediji”, kaže u razgovoru za Glas Amerike Stevan Dojčinović, urednik Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK), nezavisnog medija koji se tokom prethodnog meseca ponovo našao na meti poslanika vladajuće Srpske...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.