Dogovor – jedino ako odustanete

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 21:50

"Dogovor – jedino ako odustanete"

Jedini način da se postigne obostrana saglasnost o obnavljanju iranskog nuklearnog sporazuma je da Teheran odustane od dodatnih zahteva.

To je poručio portparol stejt departmenta Ned Prajs govoreći na današnjem redovnom brifingu za novinare.

Prema njegovim rečima, Sjedinjene Američke Države će neposredno i direktno prenositi Evropskoj uniji svoje stavove o konačnom nacrtu dogovora za obnavljanje nuklearnog sporazuma iz 2015. godine i to preko visokog predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << EU za spoljnu politiku Žozepa Borelja, prenosi Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"TEHERAN MORA DA ODUSTANE OD DODATNIH ZAHTEVA" Prajs: Ovo je jedini način da se postigne nuklearni dogovor

Izvor: Blic, 16.Avg.2022, 00:39

Govoreći na današnjem redovnom brifingu za novinare portparol stejt departmenta Ned Prajs poručio je da je jedini način da se postigne obostrana saglasnost o obnavljanju iranskog nuklearnog sporazuma da Teheran odustane od dodatnih zahteva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.