Dodatni termini obuke iz prve pomoći za buduće vozače

Izvor: Blic, 09.Jan.2013, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatni termini obuke iz prve pomoći za buduće vozače

Zbog velikog interesovanja kandidata za vozače za obuku iz prve pomoći, Crveni krst Starog grada sledeće nedelje organizuje nastavu u nova dva termina i to 15. i 16. kao i 17. i 18. januara.

Kako se navodi na sajtu Crvenog krsta opštine Stari grad, obuka se sastoji od 8 časova (dva dana po četiri časa), a termini obuka za sledeću nedelju su: 15. i 16. januar (utorak i sreda) od 17.30 do 21 čas i 17. i 18. januar (četvrtak i petak) od 9 do 12.30 časova.

Kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se mogu prijaviti pozivanjem broja telefona Crvenog krsta Stari grad 2628-882 (svakog radnog dana od 8 do 15.30 časova) ili slanjem mejla na crvenikrst@sbb.rs (poruka treba da sadrži: ime i prezime, kontakt telefon i termin za koji se kandidat prijavljuje).

Cena iznosi 8.520,00 dinara i uključuje obuku u trajanju od 8 časova, nastavni materijal (priručnik prve pomoći za vozače, zbirku sa test pitanjima i DVD na kome je sadržana materija za ispit) i izlazak na ispit.

Da bi kandidat prisustvovao obuci neophodno je da se prijavi i uplati novac najkasnije do dana početka obuke u najbližoj pošti ili banci.

Primer popunjavanja naloga za uplatu može se preuzeti sa sajta Crvenog krsta opštine Stari grad crvenikrststarigrad.org.rs. Na obuku je neophodno da doneti jedan primerak uplatnice. Broj mesta po grupama je ograničen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.