Dobre vesti: Jovanović ne boluje od leukemije!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti: Jovanović ne boluje od leukemije!

Sportsku javnost u Srbiju u utorak je uznemirila vest da, navodno, Marko Jovanović, boluje od leukemije, međutim, prvotimac Visle, obelodanio je da je njegovo zdravstveno stanje daleko bolje nego što se u prvi mah činilo.

 

Bivši defanzivac Partizana napisao je na Fejsbuku poruku zahvalnosti svima koji su mu pružili podršku i najavio da se uskoro vraća na teren!

„Želeo bih ovim putem da se zahvalim od srca svima za neverovatno veliku i bezuslovnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << podrsku meni i mojoj porodici tokom prethodna 24 sata. Svim prijateljima, poznanicima, novinarima, ljudima sa internet portala, veliku zahvalnost dugujemo i nikada nećemo zaboraviti. Želim sve da vas obavestim da je, iako nije istina da sam osećao tegobe oko srca i nije se radilo o leukemiji već o drugoj vrsti raka, utvrdjeno nakon detaljnih pregleda u Bazelu, u Švajcarskoj, da je u pitanju jak virus i već za nekoliko dana biću u mogućnosti da krenem sa laganim treninzima... Još jednom, hvala vam dobri ljudi, živeli“, napisao je Jovanović.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.