Dobitnik Loto sedmice može da kupi FAP

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobitnik Loto sedmice može da kupi FAP

Anonimni dobitnik 2,6 miliona evra iz Priboja uplatio je četiri kombinacije igre na sreću loto za 240 dinara, što je bilo i previše da postane 60. loto milioner u Srbiji jer je već na prvoj imao sve dobitne brojeve.

U Priboju se uveliko nagađa ko je sretni dobitnik, koji je po duhovitim komentarima sinoć dobio osam puta više novca od aktuelne ponude za kupovinu cele Fabrike automobila Priboj - FAP, nekadašnjeg lidera u proizvodnji teretnih vozila u ovom delu Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Prodavačica tiketa Vojisava Tošić rekla je da je Loto listić uplaćen u sredu na jedinom prodajnom mestu Lutrije Srbije u Novom Priboju, u Nemanjinoj ulici. Prva kombinacija na listiću donela je milionsku premiju, dok je i u drugoj kombinaciji imao "trojku" koja mu je dobitak uvećala za još 60 dinara, dodala je prodavačica.

Prema njenim rečima, u celom Priboju je samo jedno uplatno mesto, pa nije bilo teško pogoditi kiosk u kome je uplaćena dobitna kombinacija.

U 83. kolu najpopularnije igre na sreću, LOTO 7 od 39, posle gotovo pet meseci čekanja izvučena je "sedmica" vredna 292.276.860,00 dinara. Srećna kombinacija uplaćena je u Priboju, pa se tako i ovaj grad prvi put upisao na mapu "srećnih gradova".

Do sada su najsrećniji bili Beograđani, jer su uplatili čak 28 dobitnih listića. U Nišu se zbog sedmice slavilo tri puta, a po dva puta u Užicu, Novom Sadu, Bijeljini, Pančevu i Banjaluci, saopštila je Lutrija Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.