Doba seksualne i druge izopačenosti

Izvor: B92, 04.Jan.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doba seksualne i druge izopačenosti

Podgorica -- Mitropolit Amfilohije u božićnoj poruci kaže da svet živi u vremenu afirmacije nagonskog totalitarizma koji razara porodicu i legalizuje seksualne izopačenosti.

On je optužio svetske organizacije da stoje iza globalne seksualne revolucije, a medije da su globalni trovači koji šire totalitarne zaraze.

"Ova revolucija novog (prastarog) paganskog totalitarizma.... u ime polnog zadovoljenja, pretvara materinu utroba iz radionice života u radionicu smrti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << legalizuje sve seksualne izopačenosti, od sodomije do pederastije", naveo je mitropolit Srpske pravoslavne crkve.

On je istakao da se Crkva svim svojim bićem i svedočenjem protivi "protivprirodnom, beslovesnom i jalovom raspaljivanju muškog na muško i ženskog na žensko".

Medije, posebno savremenu televiziju, nazvao je globalnim trovačima i igračima u širenju totalitarne zaraze
, bez presedana u istoriji, a svetske organizacije da stoje iza globalne seksualne revolicije i da ogromnim novcem finansiraju navodno kvalitetne, nove obrazovne ustanove.

Mitropolit Amfilohije je ocenio i da je današnja globalna, kulturna revolucija antihrišćanska i zatrovana neizlečivim porivom samouništenja i samoubilaštva.

Mitropolit crnogorsko-primorski podseća da crkva poziva na ukroćenje ljudskih nagona i na njihovu bogodanu upotrebu u pravo vreme i za ostvarenje pravih ciljeva, na uzdržavanje od polnih odnosa pre braka, mimo braka, kao i na "celomudrenost" u samom braku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amfilohije: Doba seksualne i druge izopačenosti

Izvor: Blic, 04.Jan.2013

Mitropolit Amfilohije u božićnoj poruci kaže da svet živi u vremenu afirmacije nagonskog totalitarizma koji razara porodicu i legalizuje seksualne izopačenosti...On je optužio svetske organizacije da stoje iza globalne seksualne revolucije, a medije da su globalni trovači koji šire totalitarne...

Nastavak na Blic...

Amfilohije: Doba seksualne izopačenosti

Izvor: Press, 05.Jan.2013, 11:03

Ova revolucija novog (prastarog) paganskog totalitarizma.. u ime polnog zadovoljenja, pretvara materinu upotrebu iz radionice života u radionicu smrti, legalizuje sve seksulane izopačenosti, od sodomije do pederastije, naveo je mitropolit Srpske pravoslavne crkve..On je istakao da se Crkva svim svojim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.