Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 13.Maj.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurin šareni svet

Andželinina nova tetovaža u čast Breda Pita; Tom Kruz i Kejti Holms ponovo roditelji; Dženifer Aniston golišava u novom filmu; Donald Tramp otkrio tajnu savršene frizure; Žurka za ljubitelje knjiga o vampirima.

Andželinina nova tetovaža u čast Breda Pita

Andželina Žoli, pored geografske širine i dužine mesta na kojima su rođena njena deca, istetovirala je i brojke koje pokazuju gde je rođen Bred Pit. Kada su je u intervjuu za „Extra today” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pitali za novu tetovažu, prilično iznervirana, Andželina je odgovorila kako su kordinate počast dugogodišnjem partneru Bredu Pitu. „Pa, ko se razume u geografsku dužinu i širinu, brzo će shvatiti da je to Bredovo mesto rođenja.”

Tom Kruz i Kejti Holms ponovo roditelji

Kako piše američki magazin „OK”, Suri Kruz, koja je uvršćena među 20 najbolje obučenih osoba do 30 godina na svetu, uskoro će dobiti brata ili sestru. Pet godina nakon rođenja ćerke Suri, Tom Kruz i Kejt Holms ponovo će postati roditelji. Iako se portparoli glumaca nisu oglašavali da potvrde ili demantuju vest o prinovi, magazin „OK” piše da je glumica Kejti Holms radosnu vest već podelila s porodicom i prijateljima.

Dženifer Aniston golišava u novom filmu

Popularna glumica Dženifer Aniston skinula se za potrebe snimanja novog filma. Ona se obnažila za snimanje filma „Horrible bosses”, u kojem igraju i Kolin Farel, Kevin Spejsi, Džejson Bejtmen, Džejson Sudeikis i Čarli Dej. Anistonova je u nekoliko scena potpuno naga, a u jednom segmentu filma, gde je obučena u seksi crni donji veš, izgleda kao sve samo ne kao „slatka devojka iz komšiluka”, kakvu je pamte ljubitelji serije „Prijatelji”.

Donald Tramp otkrio tajnu savršene frizure

Jedan od najbogatijih biznismena Donald Tramp u intervjuu za „Rolingstone” prvi put je otkrio tajnu savršene frizure, koja je postala njegov zaštini znak. „Ono što radim je: operem kosu šamponom, zatim je pustim da se osuši sama od sebe. To traje oko sat vremena. Uzmem da čitam novine, gledam televiziju. Volim da gledam 'Morning, Joe’, kao i 'Today show’, koji je o meni napravio divan prilog. Kada završim sve to, onda očešljam kosu češljem samo prema napred. Kombinujem malo napred, malo otpozadi. Na isti način održavam frizuru već godinama.”

Žurka za ljubitelje knjiga o vampirima

U organizaciji foruma „True diaries Srbija” i pod pokroviteljstvom izdavačke kuće „Čarobna knjiga”, u petak, 13. maja, u prostorijama kafe-kluba „Fleka” na „Akademiji” biće održana vampirska žurka. Ovaj pomalo neuobičajen događaj upriličen je kao povod za upoznavanje i druženje ljubitelja horor književnosti i vampirskih romana, pre svega fanova knjiga i serija „Vampirski dnevnici” i „Prava krv”.

Povezane vesti: Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.