Vanredna vest! Marko Đurić ošto o merama na Kosovu: To je ŠTETOČINSKA MERA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna vest! Marko Đurić ošto o merama na Kosovu: To je ŠTETOČINSKA MERA!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju održao je konferenciju o stanju na KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić održao vanrednu konferenciju za medije tačno u 18 časova, u zgradi Vlade Republike Srbije.

Tema konferencije bilo je to što su privremene prištinske institucije odlučile da za 10 odsto povećaju porez na robu iz Srbije i BiH, kao odgovor na, kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kampanju koja se vodi protiv tzv. Kosova.

Vučić se sastaje sa Tačijem do kraja nedelje? Evropska unija priprema nastavak dijaloga

Đurić kaže da je odluka protivpravna, a da je političko ludilo u pojedinim krugovima u Prištini poprimilo ozbiljne razmere, a da naši građani na Kosovu i Metohiji ne treba da budu zabrinuti i uplašeni.

- Priština je na ovaj način blokirala ovaj dijalog dok ne povuče ovu protivpravnu i štetočinsku odluke. Međunarodna zajednica mora odmah da reaguje - rekao je Đurić.

Meru je podržao tzv. "zamenik kosovskog "premijera"" Enver Hodžaj, koji je rekao da je to "odgovor na divlju kampanju Srbije" protiv tzv. "Kosova".

Povećanje poreza za 10 odsto odnosi se na sve proizvode iz ostatka Srbije i BiH.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BLOKIRAN DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić održao je vanrednu konferenciju za medije tačno u 18 časova, u zgradi Vlade Republike Srbije i poručio da je štetočinskim potezom privremenih organa Prištine da za 10 osto povećaju porez na robu iz Srbije i BiH blokiran dijalog Beograda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.