Đurić: Jovanović da se opet polije kofom hladne vode

Izvor: RTS, 29.Sep.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Jovanović da se opet polije kofom hladne vode

Lider LDP-a Čedomir Jovanović trebalo bi da se polije još jednom kofom hladne vode, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić reagujući na stavove koje je Jovanović izneo u intervjuu prištinskom dnevniku "Zeri".
"Čedomiru Jovanoviću preporučujem da se polije još jednom kofom hladne vode, pošto prva očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije delovala", rekao je za Tanjug Đurić reagujući na intervju Jovanovića prištinskom listu.
Prema pisanju dnevnika Zeri, Jovanović je u tom intervjuu izjavio da je "država Kosovo nepovratan proces koji nastavljaju da ignorišu samo neodgovorni političari".
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐURIĆ JOVANOVIĆU: Poli se još jednom kofom ledene vode!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2015

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju poručio lideru LDP da prvo polivanje očigledno nije delovalo...BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović trebalo bi da se polije još jednom kofom hladne vode, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić reagujući na stavove koje je Jovanović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.