Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Dijalog neophodan, ali posle ukidanja taksi

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je danas, na sastanku sa predstavnicima Italije, da je nastavak dijaloga Beograda i Prištine u interesu Srba i Albanaca ali je minimalan uslov za to ukidanje taksi na srpske proizvode.

Đurić se sastao sa zamenikom generalnog direktora za politička pitanja Ministarstva spoljnih poslova Italije Dijegom Brasolijem i ambasadorom te zemlje u Beogradu Karlom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Lo Kašom, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Prema Đurićevim rečima, Priština je taksama i drugim jednostranim potezima "praktično zatvorila vrata dijalogu i uništila svaku mogućnost da se sedne za pregovarački sto".

"Neodgovorno ponašanje Prištine je stalni izvor nestabilnosti u regionu", rekao je Đurić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Takse uništile mogućnost za pregovore

Izvor: RTS, 19.Jun.2019

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić istakao je da je Priština uvođenjem necivilizacijskih taksi na srpske proizvoide i nizom drugih jednostranih poteza proteklih meseci zatvorila vrata dijalogu i uništila svaku mogućnost da se sedne za pregovarački sto. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.