Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, uoči gostovanja Javoru u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezultata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju.

"Veoma bitna utakmica ispred nas jer želimo da igramo finale Kupa. Javor će nam sigurno zadati mnogo poteškoća, ali želimo da nastavimo seriju i potvrdimo da se nalazimo na dobrom putu. Partizan živi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od trofeja i u svim takmičenjima idemo na njih.", izjavio je Đukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Trener crno-belih je potvrdio da sutra neće moći da računa na defanzivce povređene Bojana Ostojića i Milana Mitrovića, kao i na Zorana Tošića, dok je neizvestan Sejduba Suma.

Prema Đukićevim rečima Javor je odigrao odličnu utakmicu za vikend protiv Rada, uz napomenu da su Partizanovi fudbaleri vežbali penale, ali izrazio želju da se meč reši mnogo ranije.

"Javor je odlično odigrao protiv Rada, ali su poraženi zbog grešaka iako su pozadi čvrsti, teško primaju golove i orijentišu se na kontranapade", rekao je Đukić.

Đukić je pohvalio mlade snage Armina Đerleka i Svetozara Markovića, koji su odigrali dobru utakmicu protiv Čukaričkog, istakavši njihov timski rad kao najveći adut.

Naglasio je i da je cela ekipa izašla još jača iz krize slabih rezultata, ali i da se ne kaje zbog izgovorenih reči prethodne nedelje.

"Ne kajem se zbog izgovorenih reči jer živim po pravilima poštenog čoveka koji se bori za istinu i pravdu i ne da na sebe. Međutim, da bi me razumeli morao sam od finog španskog gospodina da se pretvorim u običnog srpskog dripca", zaključio je Đukić.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 13 sati na stadionu u Ivanjici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2018

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, uoči gostovanja Javoru u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezultata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju...- Veoma bitna utakmica je ispred nas jer želimo da igramo finale Kupa. Javor će nam sigurno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.