Đukić-Dejanović: Odričem se funkcije direktora

Izvor: Mondo, 10.Avg.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić-Dejanović: Odričem se funkcije direktora

Kandidatkinja za ministra bez portfelja u novoj Vladi Srbije Slavica Ðukić Dejanović izjavila je da će se zbog sukoba interesa odreći funkcije direktora psihijatrijske klinike "Laza Lazarević.

Foto: Screenshot

Ona je navela da će se u novoj vladi baviti prevencijom sociopatskih pojava u društvu.

Moj posao će biti prevencija svega što se može smatrati sociopatskim aktivnostima, nasilje u društvu, kako vršnjačko, tako i porodično, što je dostiglo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << alarmantni nivo, izjavila Dejanović novinarima u parlamentu.

Kako je objasnila ministar bez portfelja dobija zaduženja od predsednika vlade, te ona očekuje da u narednom periodu zajednički naprave program rada.

Đukić -Dejanović će u novoj vladi biti ministarka bez portfelja.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Baviću se prevencijom sociopatskih aktivnosti

Izvor: Kurir, 10.Avg.2016

...“Moj posao će biti prevencija svega što se može smatrati sociopatskim aktivnostima, nasilje u društvu, kako vršnjačko, tako i porodično, što je dostiglo alarmantni nivo”, izjavila Dejanović novinarima u parlamentu..Kako je objasnila ministar bez portfelja dobija zaduženja od predsednika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.