Đorđević na Međunarodnoj konferenciji rada u Ženevi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević na Međunarodnoj konferenciji rada u Ženevi

Ministar za rad Zoran Đorđević predstavio je Srbiju na otvaranju 108. zasedanja Međunarodne konferencije rada u Skupštini UN u Ženevi i programe koji se sprovode u toj oblasti.

On je tom prilikom podsetio na Program dostojanstvenog rada za Republiku Srbiju za period od 2019. do 2022. godine, koji je potpisan u martu u Beogradu, a čija realizacija je uspešno započeta, navodi se u saopštenju ministarstva.

Jedna od važnih tema ovog skupa bila je i unapređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bezbednosti i zdravlja na radu.

U cilju rešavanja ovog izazova, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja tokom marta i aprila, organizovalo je obuku, kao i radionicu "Odgovor na izazove za zapošljavanje mladih koji nisu zaposleni niti su u obrazovanju ili obuci".

Specifična tema ovih, izuzetno uspešno realizovanih aktivnosti, bila je integracija te kategorije mladih na tržište rada i mere aktivne politike zapošljavanja, navodi se u saopštenju.

Međunarodnoj konferenciji rada, koja predstavlja najveće godišnje okupljanje svih članica, u delegaciji Srbije, prisustvovali su i predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović, predsednik Unije poslodavaca Srbije Miloš Nenezić i pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Mirjana Ćojbašić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obeležena 151. godišnjica smrti kneza Mihaila Obrenovića

Izvor: Vostok.rs, 11.Jun.2019, 12:56

Delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije položila je danas venac kraj sarkofaga kneza Mihaila Obrenovića u Sabornoj crkvi u Beogradu, povodom obeležavanja 151. godišnjice njegove smrti, prenosi Ministarstvo odbrane Srbije.. Uz državne i vojne počasti, kraj sarkofaga vence su položili...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.